Ouder- Relatie- & Gezinscoaching
Voor meer  Liefde & Geluk

BLOG

Welkom op dit blog over opvoeden en opgroeien. Over liefde en aandacht voor jezelf, je kinderen en je relatie. Over geluk en balans in je gezin en je relatie.

Regelmatig plaats ik hier informatie, ervaringsverhalen, eyeopeners en tips vanuit mijn eigen moederschap en mijn expertise als gezinscoach.

Laat je een reactie achter? Of mail je vragen als je ergens meer informatie over wilt ontvangen.Meest recente 2 inzendingen

  • Onvoorwaardelijk liefde
  • I'll be watching myself.

Archief

2019:augustus

2019-08-06

Onvoorwaardelijk liefde

Hoe mooi is de wetenschap dat je als kind mag vertrouwen op je ouders, dat ze er altijd voor je zullen zijn, dat ze van je houden? Onvoorwaardelijke liefde. 

Ik maak de link graag naar Gods onvoorwaardelijke liefde voor jou en mij. Hij houdt van ons, of we nu heel actief zijn in ons geloof. Of dat we heel veel vragen en twijfels hebben. We het helemaal niet weten of geloven. Boos zijn op Hem of juist vol vertrouwen.
Zijn onvoorwaardelijke liefde betekent dat hij er altijd voor ons is. In welke situatie dan ook.
Een eenrichtingsverkeer, zonder dat je er iets voor hoeft te doen in eerste instantie, want het is er. Hij laat niet los, net als jij als ouder. Al is het soms nog zo ingewikkeld in je gezin, jij laat ook niet los.

Klinkt mij heel warm en liefdevol in de oren. Of nog beter gezegd, ik voel me hierdoor geliefd, dat ik er mag zijn met al mijn fouten en gebreken. Dat het kind er mag zijn met al zijn moeilijkheden en mogelijkheden. Er wordt van ons gehouden.

Ik zie en hoor bij gezinnen ook die onvoorwaardelijke liefde, alleen voelen ouders en kinderen dit niet altijd meer. Het loopt niet, het opvoeden is moeilijk. De loyaliteit, liefde van ouders is er zeker. Want juist die liefde zorgt dat je gaat zoeken als het even niet zo goed loopt. Zoeken naar antwoorden, oplossingen. En ja daar hoort bij dat je twijfelt, baalt, een verkeerde weg inloopt, maar een andere weg inslaat. Die zoektocht geeft hoop, dat er verbetering mogelijk is.

We kunnen zo zoekend zijn in ons geloof en gezinsleven. Maar weet dat er altijd van je gehouden wordt. Onvoorwaardelijk!

Admin - 08:28:35 @ GEZIN | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments 
Opbellen
E-mail