Gezinscoaching
Verbinding, liefde en geluk voor jou en je kind.

The Family Academy

Dé school waar je alles vindt over opvoeden en jouw gezinsleven leuk houden voor je kinderen, je relatie, maar vooral ook voor jezelf.

Het gezinsleven, de mooiste én de meest uitdagende taak in je leven. 

Voor veel dingen in je leven zijn er diploma's nodig en zit je jaren op school. Maar papa of mama wordt je zonder certificaat. Dat mag je zien als compliment, want dat betekent dat je die niet nodig hebt en het kunt. Echt waar, ook al geloof je dat zelf misschien (nog) niet.

De afgelopen jaren heb ik veel studies, opleidingen en trainingen mogen volgen. In eerste instantie voor mijn werk als jeugdhulpverlener en gezinscoach. Al deze kennis heeft mij als moeder ontzettend veel gebracht. Dat maakt mij niet alleen dankbaar dat ik al deze kennis mocht leren. Het maakt vooral dat ik als vrouw, moeder en partner veel relaxter in het leven ben gaan staan. 

En dat gun ik jou ook!

Achter de schermen werk ik hard aan The Family Academy

The Family Academy wordt een plek waar:

-Jij als mens balans vindt en ontdekt hoe jij lekker in je vel blijft zitten. En dit samen met jouw gezinsleven.

-Alle opvoedtips te vinden zijn, maar ook weet jij straks hoe jij ze in kunt zetten. Denk aan positief opvoeden, hoe jouw kind wel luistert en hoe jullie samen in verbinding blijven en het positief en leuk houden.

-En in de Family Academy krijgt je relatie met je partner ruimte om te blijven groeien. Want hoe vol je gezinsleven ook kan zijn, jullie zijn belangrijk en onmisbaar.

-It takes a village to raise a child. Opvoeden doe je niet alleen, in The Family Academy ontdek je hoe jij gebruik kunt maken van anderen en hoe jullie samen sterk zijn. Hoe ga je om met goed bedoelde adviezen, schuldgevoel en belemmeringen vanuit je verleden? 

Kortom: dé school over opvoeden, die niet bestaat, maar er wel komt. Waar je alles leert over hoe jij het gezinsleven leuk kan houden voor je kinderen, je relatie en voor jezelf. 


Wil jij als eerste meer informatie ontvangen over de opening van The Family Academy? 

Schrijf je dan in via  info@petraveldhuis.nl

Of volg mij op Instagram om up to date te blijven:


 
Opbellen
E-mail