Ouder- Relatie- & Gezinscoaching
Voor meer Balans, Liefde & Geluk

Meet The Mama's 

Ontmoeten, Ontspannen & Ontwikkeling 

Dé plek voor moeders die; 

 • andere mama's willen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. 
 • me-time willen
 • willen groeien als moeder
 • willen ervaren dat ze echt de moeder zijn die ze willen zijn
 • op zoek zijn naar balans tussen gezin, zichzelf, werk, sociale contacten, relatie, etc. 
 • regelmatig willen sparren of nadenken over opvoedvragen met andere moeders en met een coach. En gewoon eens kunnen vragen: 'hoe doe jij dat nou?' 


Wat gaan we doen? Die vraag is wellicht het best door jou te beantwoorden. Waar heb jij behoefte aan? Is dat een coachgesprek, klik dan hier? Een avondje uit? Wandelen? Het kan allemaal, jij beslist! 

Bij alle activiteiten staat het centraal om mama's bij elkaar te brengen, contacten op te doen, ervaringen te delen en te groeien als moeder. 

'Zodat jij de moeder bent, die jij ook wilt zijn''

 Meet the Mama's diner

Een aantal keer per jaar vindt er een Meet the Mama's diner plaats! Wat gaan we doen? 

 • Een avondje uit, me-time, sociale contacten opbouwen etc.
 • Lekker eten.
 • Nadenken en ervaringen delen over het moederschap. Hoe vul jij het moederschap in? Ben je daar tevreden over? Wil jij meer uit het moederschap halen? Wil je meer balans tussen je gezin en alle andere ballen die je hoog te houden hebt? Of wil je graag zo lekker in je vel blijven zitten zoals je nu zit?  Vraag je je af hoe? Op al deze vragen krijg jij een antwoord en met concrete vervolgstappen én een positief gevoel ga je de deur uit.
 • Je ontmoet andere moeders, zodat we samen kunnen praten over 'hoe doe jij dat nou?' 
 • Resultaat? Opgeladen, positief en blij de deur uit en tevreden over de moeder die jij bent voor jouw kinderen. 

 

 

Eerstvolgende diners: 

Aangezien de diners een nieuw concept zijn, bied ik nu speciaal een pilotdiner aan voor een speciale pilotprijs  van  € 50,- per diner.  (inclusief: 3-gangendiner, 3 drankjes, koffie & thee met wat lekkers, nadenkers,  positiviteit en een goodiebag) Deze kans wil je niet missen! 

Diners vinden plaats in Waddinxveen (kijk hieronder voor een Meet the Mama's bij jou in de buurt) 

Data voor 2019 worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. 


Meet the Mama's diner (op maat) 

Bovenstaande is  ook mogelijk met zussen, vriendinnen, collega's etc. Vraag naar de mogelijkheden en ontdek hoe jullie samen groeien als moeder. De nadenkers worden volledig op jullie vragen en behoeften afgestemd.  Willen jullie vooral de nadruk op balans vinden? Dat kan! Of juist op opvoedvragen? Dat is ook mogelijk. Stuur een mailtje en laten we samen kijken naar wat mogelijk is.   info@petraveldhuis.nl

Ook is het mogelijk om een Meet the Mama's in jouw woonplaats (regio  Zuid-Holland) te organiseren, stuur een mailtje voor de mogelijkheden. 


Meet the Mama's walk 

Lekker je hoofd even leeg lopen, sportief bezig zijn en in contact komen met moeders én een coach die meeloopt die je alles mag vragen. Hoe klinkt dat? Heerlijk toch. In 2019 starten de Meet the Mama's walks! Hou de website en Social Media in de gaten voor meer info. 


Nieuwsbrief ontvangen? 

Wil je mail ontvangen over startdata van de  walks en overige Meet the Mama's activiteiten? Schrijf je in voor de Meet the Mama's nieuwsbrief via onderstaand formulier. (gegevens worden alleen gebruikt voor nieuwsbrieven) 


Volg mij ook op Instagram voor meer Liefde en Geluk