Gezinscoaching
Verbinding, liefde en geluk voor jou en je kind.

Wie is Petra?

Hoi, ik ben Petra. In het dagelijks leven ben ik graag positief en op zoek naar Liefde & Geluk. Ervaringsdeskundige in het hebben én houden van een relatie & gezin. Daardoor weet ik dat dit (soms) hard werken is en pittig kan zijn, maar dat het juist zo belangrijk is om de mooie momenten te blijven zoeken, positieve verhalen te blijven maken en die te delen. Die verhalen maken je sterk om ook de minder leuke momenten te kunnen dragen. Balans is daarbij een sleutelwoord. Het hebben van een relatie en een gezin ervaar ik als een bewegend proces waarin het steeds weer schakelen, zoeken en bijsturen  is. Maar als dit lukt, dan is het genieten geblazen!

Sinds 2004 ben ik werkzaam rondom gezinnen, eerst als pedagogisch medewerker bij een crisisopvang voor jonge kinderen en later pubers. Sinds 2015 werk ik als jeugdhulpverlener en gezinscoach bij gezinnen thuis.

De combinatie tussen het werken bij een organisatie en mijn eigen praktijk vullen elkaar fijn aan. Op beide plekken doe ik waar ik blij van word: contact hebben met mensen en het positieve naar boven halen. Op beide plekken mag ik groeien als mens en als coach, die groei vind ik heerlijk om te ervaren. Van elk gesprek leer ik zelf ook weer. Mensen zijn mij dankbaar voor mijn hulp, maar ik ben de ander net zo goed dankbaar voor mooie inzichten en verhalen die ze mij toevertrouwen.

Studies en opleidingen:

  • SPW: Sociaal Pedagogisch Werk
  • SPH: Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • STW: Systeem Therapeutisch Werk  
  • Persoonlijk coach 
  • Verbindend Gezag
  • Gezin Centraal
  • Oplossingsgericht werken

Daarbij ben ik nooit uitgeleerd geweest en nog steeds lees en leer ik graag bij. Met name opvoeden vanuit verbinding heeft mijn interesse.

Registraties:

SKJ >  Stichting Kwaliteit Jeugd  

NVRG > Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie  

 


 
Opbellen
E-mail